ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ €35 ΚΑΙ ΕΩΣ 3KG

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ

Tweet Print

Είμαστε στην υπέροχη θέση να ευχαριστήσουμε θερμά τους πελάτες-φίλους μας όπου από την έναρξη της λειτουργίας μας, αγκάλιασαν την προσπάθειά μας με σεβασμό, συνέπεια και συνεργασία κατ’ επανάληψη. Η προσωπική επαφή συνέβαλλε στη βελτίωση και εξοικείωση του Έλληνα καταναλωτή με το ηλεκτρονικό εμπόριο δίνοντάς του την ευκαιρία να παρακολουθεί τις κινήσεις του e-shop μας σε προσφορές, διαγωνισμούς και events. Συμπορευόμαστε με τα μέλη μας σταθερά και αδιάρρηκτα. Παρ’ όλα αυτά η ελληνική κοινωνία διανύει μια μεταβατική περίοδο οικονομικά και πολιτικά, δεδομένα όπου σαφώς πλήττουν και καθορίζουν την αγοραστική μας συμπεριφορά.
Στο Pharmasofia αισθανόμαστε περήφανοι για την σταθερότητα που καταφέραμε να διατηρήσουμε στις εκπτώσεις και προσφορές μας χωρίς να κλονίσουμε την αξιοπιστία των προϊόντων μας.
Το Pharmasofia βραβεύτηκε για δεύτερη φορά στα Social Media Awards 2014 στην κατηγορία Best Social Media Strategy for Sales. Πλαισιώνεται από μια εξειδικευμένη ομάδα όσον αφορά το οικονομικό και διαχειριστικό φάσμα δραστηριοποίησής μας, με έμπειρους φαρμακοποιούς υπό την καθοδήγηση της επί 31 χρόνια φαρμακοποιού Κόντου Σοφίας, αισθητικούς και διατροφολόγους. Στόχος μας η κάλυψη των αναγκών σας και επίλυση των προβλημάτων σας. Καθήκον μας η διατήρηση διαχρονικής σχέσης μαζί σας. Οι επισημάνσεις σας και ο σχολιασμός σας μας βοηθά να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή σας!

Με την ευθύνη της φαρμακοποιού και σεβασμό στον άνθρωπο!

Με εκτίμηση,

Σοφία Κόντου