ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ €35 ΚΑΙ ΕΩΣ 3KG

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Tweet Print

Γιατί να εγγραφώ στο pharmasofia.gr;

Κάνοντας εγγραφή στο pharmasofia.gr δημιουργείτε το δικό σας λογαριασμό στον οποίο έχετε αποκλειστικά και μόνον εσείς πρόσβαση ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ εύκολη και γίνεται μία φορά.

Για να πραγματοποιήσετε μία παραγγελία στο pharmasofia.gr δεν είναι απαραίτητο να είστε μέλος.

Γιατί να εγγραφώ στο Newsletter του pharmasofia.gr;

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα pharmasofia.gr έχουμε διαρκώς νέες προσφορές και καινούργιες παραλαβές προϊόντων. Εγγραφόμενοι στο newsletter του pharmasofia.gr ενημερώνεστε άμεσα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και για όλες τις νέες προσφορές, εκπτώσεις και διαγωνισμούς.

Επιπλέον ενημερώνεστε από τους έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες του pharmasofia.gr για θέματα που αφορούν την υγεία, την πρόληψη, την ομορφιά, την αισθητική και διάφορες συμβουλές υγείας αλλά και μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα!

 

Είναι όλα τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα;

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα pharmasofia.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια τα προϊόντα του να είναι όλα άμεσα διαθέσιμα χρησιμοποιώντας σύγχρονα προγράμματα παρακολούθησης αποθεμάτων αποθήκης. Σε περίπτωση εξαντλήσεως κάποιου κωδικού, το τμήμα παραγγελιών του pharmasofia.gr θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας και θα σας ενημερώσει για  τον ακριβή χρόνο παραλαβής και αποστολής των προϊόντων σας.    

 

Πως μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Στο pharmasofia.gr μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τους παρακάτω τρόπους:

Μέσω του Site
όταν βρείτε το προϊόν που χρειάζεται, πατήστε στην επιλογή «Προσθήκη στο καλάθι» και ακολουθήστε τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας

Μέσω Τηλεφώνου
καλώντας από σταθερό στο 210-7514626 ή με fax στο 2118002316 τις ημέρες Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 18.00 (εκτός Αργιών)

 

Πως μπορώ να πραγματοποιήσω την πληρωμή για κάποια παραγγελία μου;

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Πληρωμής.

 

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.

 

Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που έχετε αγοράσει από το pharmasofia.gr. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα pharmasofia.gr δέχεται την επιστροφή προϊόντων εντός 10 ημερολογιακών ημερών υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δείτε τους όρους στη σελίδα μας Πολιτική Επιστροφών.

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 210-7514626 ή με fax στο 2118002316 τις ημέρες Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 18.00 (εκτός Αργιών) ή με email στο sales@pharmasofia.gr

 

 Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος , ισχύουν και στο φυσικό σας κατάστημα ;

Βεβαίως και ισχύουν ΑΛΛΑ πρέπει να προηγείται πάντα τηλεφωνική ή online παραγγελία.

 

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα pharmasofia.gr θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του εμπιστευτική και απόρρητη και γι αυτό δεσμεύεται ρητά για τη μη δημοσιοποίηση, ανταλλαγή, πώληση ή αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων και στοιχείων των πελατών του.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας Όροι Χρήσης-Ασφάλεια Δεδομένων