ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ €35 ΚΑΙ ΕΩΣ 3KG

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Tweet Print

Πριν από 30 χρόνια ένα καινούριο φαρμακείο ανοίγει στο Άλσος Παγκρατίου. Ο φόβος μεγάλος, το πάθος όμως για το επάγγελμα του φαρμακοποιού ακόμα μεγαλύτερο. Έτσι δειλά δειλά κάνω τα πρώτα μου βήματα, μόνη μου, με συμπορευτή την αγάπη μου για το επάγγελμά μου, τον κόσμο που με εμπιστεύεται και τις γνώσεις μου οι οποίες μέχρι τότε ήταν μόνο θεωρητικές.

Πριν δέκα χρόνια το φαρμακείο αλλάζει ριζικά. Έτσι ένας μεγάλος χώρος μπροστά φιλοξενεί τα καλλυντικά που χρόνο με το χρόνο πληθαίνουν, τα ορθοπεδικά, τα συμπληρώματα διατροφής και τα παιδικά είδη. Όμως σε αυτή τη στροφή της καριέρας μου δεν ήμουν μόνη, είχα την τεράστια βοήθεια μιας εξαίρετης συνεργάτιδος - αισθητικού και βοηθού φαρμακοποιού - με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πριν δυο χρόνια μπαίνει στο χώρο μας και το νέο αίμα (η κόρη μου), δική της και η ιδέα για το ηλεκτρονικό φαρμακείο.

Σε αυτή μου την προσπάθεια, εκτός από τους δύο άξιους συνεργάτες μου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και τον κ.Φωκιανό Ιωάννη που δουλεύοντας πάνω στη φωτογράφιση πολλών προϊόντων μας έδωσε αυτό το τέλειο αποτέλεσμα.

Τώρα πια το φαρμακείο μας αποτελείται από επιστήμονες φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακείου , αισθητικούς και εξειδικευμένο προσωπικό που φροντίζει για την εξυπηρέτησή σας.


Ευελπιστούμε και σε αυτό το χώρο να σας παρέχουμε τις γνώσεις μας, την άμεση εξυπηρέτησή σας και μια τεράστια γκάμα προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές, με την ίδια αγάπη και αφοσίωση όπως τότε πριν 30 χρόνια.

Θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι μας χρειαστείτε.