ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ €35 ΚΑΙ ΕΩΣ 3KG

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

“ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ..!”

“ Το πνεύμα των Χριστουγέννων..!”
Tweet Print

Ο Δεκέμβριος, ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου έφτασε..

Πολύχρωμοι στολισμοί στους δρόμους και στα σπίτια μας, μουσική, ψώνια, οικογενειακή ατμόσφαιρα είναι μερικά στοιχεία που συνθέτουν την ατμόσφαιρα αυτών των ημερών.

Παραδοσιακά αυτή η περίοδος συνδέεται με το τέλος του χρόνου και την είσοδο του καινούριου με νέες ιδέες και στόχους που όλοι μας βάζουμε.

Στο δυτικό πολιτισμό, τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά γεμίζουν λάμψη, χρώμα και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Το μυαλό μας έχει ήδη φτιάξει μια τέτοια εικόνα!

Όλα αυτά τα εξωτερικά στοιχεία μας παραπέμπουν σε εξειδανικευμένη θεώρηση των ημερών που πλησιάζουν. Τι συμβαίνει όμως μέσα μας? Τι μπορούμε να κάνουμε για να νιώσουμε πιο όμορφα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε?

Ας θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους. Είναι ουτοπικό να προσδοκούμε πως κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών πρέπει να κάνουμε μόνο ξεχωριστά πράγματα ή να διασκεδάσουμε μόνο σε ιδιαίτερα μέρη. Άλλωστε, μια συγκέντρωση στο σπίτι μας, οικογενειακή ή φιλική μπορεί να μας δώσει μεγάλη χαρά. Γενικά ας αποφύγουμε να κάνουμε δραστηριότητες απλώς και μόνο επειδή είναι Χριστούγεννα και ας κάνουμε ό,τι πραγματικά μας ευχαριστεί!

Πολλές φορές η αγορά των δώρων μας προκαλεί στρες. Ο υπερκαταναλωτισμός και οι πολύχρωμες βιτρίνες των καταστημάτων μας παρασύρουν στο να αναζητούμε το καλύτερο δώρο για τα παιδιά μας, τους φίλους και τους συγγενείς. Το καλύτερο δώρο όμως δεν είναι το πιο φανταχτερό ούτε το πιο ακριβό, αλλά αυτό που δίνουμε με αγάπη και ζεστασιά!

Στη γιορτινή αγορά μπορείτε να βρείτε δώρα σε πολύ προσιτές τιμές, άλλωστε αυτό που μετράει είναι η αξία της προσφοράς- σύμφωνα δε με τους επιστήμονες φαίνεται ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση και αποκομίζουμε περισσότερα οφέλη όταν λειτουργούμε ως δωρητές παρά ως δέκτες.

Επιπλέον η διαδικασία της προσφοράς δημιουργεί την προσδοκία της αμοιβαιότητας και της ανταμοιβής για το καλό.

Αυτό δε συνδέεται απαραίτητα με την αξία του δώρου αλλά με την επιθυμία του “λαμβάνειν”.

 

Ας έχουμε λοιπόν όλοι μας καλές γιορτές με ηρεμία, αγάπη και κάθε προσδοκία μας ας γίνει αυχή μας προς πραγματοποίηση!

 

Κόντου Σοφία

Φαρμακοποιός

 

Η ΣΟΦΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ