ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ €35 ΚΑΙ ΕΩΣ 3KG

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

PEELING-ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ

Peeling-Απολέπιση και Μάσκα
Tweet Print

Το Peeling είναι η αφαίρεση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα του προσώπου και του σώματος. Η διαδικασία της απολέπισης είναι απαραίτητη σε όλους τους τύπους δέρματος εκτός των ακνεϊκών και των πολύ ευαίσθητων δερμάτων με ευρυαγγείες.

Η συχνότητα επίσης του peeling διαφέρει από δέρμα σε δέρμα. Τα λιπαρά και μικτά δέρματα μπορούν να κάνουν peeling κάθε εβδομάδα ενώ τα ξηρά κάθε 10 περίπου ημέρες.

Peeling υπάρχουν τριών ειδών.

  • Με χονδρούς κόκκους για λιπαρά και μικτά δέρματα
  • Με λεπτούς κόκκους για ξηρά δέρματα και
  • Οι κρέμες peeling που πρώτα πρέπει να στεγνώσουν για 2-3 λεπτά και μετά να τριφτούν πάνω στο δέρμα και είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος.

Το Peeling γίνεται αφού το απλώσουμε σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με μικρές κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω. Ξεπλένετε πάντα με χλιαρό νερό.

Μετά την απολέπιση πρέπει να βάζουμε στο πρόσωπό μας, στο λαιμό και στο ντεκολτέ μια μάσκα. Μάσκες υπάρχουν πολλών ειδών ανάλογα την ηλικία μας και τις ανάγκες του δέρματος!

Μάσκες καθαρισμού με πράσινο και ροζ άργιλο που καθαρίζουν τους πόρους από το σμήγμα για όλες τις ηλικίες, μάσκες ενυδάτωσης, αναζωογόνησης, αντιγηραντικές, συσφικτικές κλπ.

Η μάσκα απλώνεται σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών ( για τα οποία υπάχρουν ειδικές μάσκες), στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

Παραμένουν στο δέρμα για 15-30 λεπτά και αφαιρούνται με νερό ή ξεφλουδίζονται (οι λεγόμενες «peel off» μάσκες).

Να θυμάστε επίσης ότι για καλύτερα αποτελέσματα μπορούμε να κάνουμε και δύο μάσκες μαζί. Πχ μάσκα ενυδάτωσης για 15 λεπτά και αφού την αφαιρέσουμε μάσκα σύσφιξης για άλλα 15 λεπτά.

Υπάρχουν τέλος και μάσκες ενυδάτωσης οι οποίες μπορούν να παραμείνουν όλη τη νύχτα και να αφαιρεθούν το πρωί.

Μην αμελείτε έστω μια φορά την εβδομάδα να χαρίζεται αυτή την περιποίηση στην επιδερμίδα σας. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Η ΣΟΦΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ